Conditiemeting conform NEN 2767 1,2 en 4   Home Over Plandatis BV Software Diensten Vacatures Contact

 Home


Software
 O-Prognose (Windows)

 O-Prognose (Webversie)


 Gebouwen

 Installaties

 Infrastructuur


 Conditiemeting NEN-2767

 iPad & TabletPC

 Aankoopkeuring

 Meerjarenonderhoud

 Cartotheek


 Voorbeeldrapportages

 Faq


Een meerjaren onderhoudsplan voor gebouwbeheer en installaties?


Video O-Prognose


Omdat schermvoorbeelden niet alles verduidelijken en omdat het moeilijk in woorden te omschrijven is hoe O-Prognose werkt, hebben we van O-Prognose een filmpje gemaakt. U kunt dit filmpje downloaden en op uw computer afspelen. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding, een browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Netscape) en Flash-ondersteuning. Op de meeste computers is dit allemaal aanwezig.

De video laat enkele mogelijkheden zien van O-Prognose voor windows. De video toont aan dat O-Prognose erg eenvoudig in gebruik is. in deze nieuwe versie is er alles aan gedaan om de productiviteit te verhogen. Indien u toegang tot de internetversie van O-Prognose heeft, kunt u met 1 klik uw project naar de website uploaden. Uw klanten kunnen dan via internet het onderhoudsplan bekijken of zelfs up-to-date houden.

Zet het geluid van uw computer aan. Een voice-over legt u op eenvoudige wijze uit hoe O-Prognose werkt. Hebt u na het zien van de film specifieke vragen over uw eigen situatie, dan kunnen wij altijd op afspraak een demo op maat verzorgen. Neemt u in dat geval contact op met Plandatis BV. Klik op link om de film af te spelen of te downloaden.

Video: Uitleg van de internetversie van O-Prognose

Wilt u meer informatie? Gebruik ons aanvraagformulier!
Of bel naar: T 085 - 044 93 09

Contact Disclaimer See also Copyright (c) 1997 - 2013 Plandatis BV